boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, April 9, 2013

Siapa Dato Omar Abu Bakar kaitan dengan Anwar Ibrahim..

Semakin dekat dengan hari penentuan rakyat untuk memilih pemimpin, semakin banyak pebongkaran akan tersongkil keluar..

Aku tak kenal siapa amba Allah ni... Cuma inilah kali pertama aku mengenalinya.





Bapa Saiful dah mengaku, kini perancangnya juga mengaku.... apa kata Najib,, mesti ini pun pengkhianat juga kan...

11 comments:

  1. Salam,

    Walaupun rakyat ingin perubahan, tetapi calon pakatan
    sediada masih belum cukup menyakinkan bahawa perubahan
    yang bakal dilakukan betul-betul bermanfaat.

    Saya sendiri hanya yakin Islam sahaja yang benar dan akan
    membawa manfaat.

    Tidakkah pucuk pimpinan pakatan sebenar-benar yakin bahwa
    masih ramai keturunan ahlul bait yang memilih hidup sederhana
    itu berkualiti memimpin? Memang mereka bukan jenis menonjol
    diri seperti kebanyakkan manusia. Jika anda semua mencari
    kebenaran carilah mereka. Tepuklah dada.

    Untuk manifesto pula
    1. Kembalikan wang haram keluar berjumlah RM 1 Trillion
    http://www.keadilandaily.com/aliran-wang-haram-rm150-bilion-kerajaan-cuba-sembunyikan-sesuatu-azan/
    2. Gunakan sebahagian wang kembali tadi untuk langsaikan hutang isirumah RM 600 Billion
    http://www.keadilandaily.com/hutang-sebenar-negara-lebih-53-peratus-kdnk-azan-ismail/
    3. Baki RM 400 Billion pula guna untuk memulangkan simpanan ahli KWSP
    http://en.wikipedia.org/wiki/Employees_Provident_Fund_(Malaysia)

    Berpandulah hadis : "bayarlah upah mereka sebelum keringat mereka kering"
    Janganlah lagi berpandu pada undang-undang yang bukan Islamik.
    Dana sebenar di KWSP yang masih tidak diusik kerana pemulangan hanya mengguna wang terkembali,
    gunakanlah sebaga modal pembangunan negara tanpa hutang. Siapkan negara untuk hadapi fitnah
    dajal kelak

    Untuk syiar pula
    Undi anda sebagai jihad politik

    Janganlah menangguk di air keruh

    Ikhlas,
    HA

    ReplyDelete
    Replies
    1. laki kak limah jandaApril 9, 2013 at 11:12 AM

      sokong tapi tunggu lepas PR menang pilihanraya la tuan

      apa yg penting la ni ABU dan undi PR

      Delete
  2. Video Anwar terkam mahasiswa yang dimuatkan oleh Papa Gomo bagaimana plak?

    ReplyDelete
  3. dia bukan pegawai khas Tun zaman tu..dia pegawai khas Tun in 1980! masa tu Tun baru Menteri Pertahanan saja!! bodoh punya poyo! Anwar masuk kabinet pun 1993! for ur info...semasa pertama kali Anwar buat statement against Tun in 1998 semasa dia merasmikan konvensyen Umno Johor di Sibu Island Resort Dan saya berada di sana kerana bekerja Di resort tersebut...dan ketika itu beliau dah langgar undang2 walaupun kecil tapi saya sudah hilang hormat terhadapnya. Dan selepas ucapan Di sir tu ler Anwar dipecat! tahun Itu juga saya telah mendapat tahu Tun telah mula siasat secara diam mengenai Anwar dua tahun sebelum kejadian pemecatan apabila buat kali keduanya report perihal aktiviti Anwar sampai ke Tun...Kali pertama 1994..a different person bawa report Hal Anwar..Tun telah campak report tu dan halau orang tersebut keluar kerana percaya pada Anwar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hallo bro,, lu copy paste dari mana cerita bohong ni.... Fakta lu beri semua tak betol... Mahathir tahun 1980 Timbalan Perdana Menteri, masa bila dia jadi menteri pertahanan,,

      Anwar masuk umno tahun 1982 bukan 1993,, itu jam aku baru habis rekrut Navy bro,, Anwar teru s dilantik jadi Menteri belia... hati aku paling panas dengan anwar waktu.. sebab dia menang di Permatang Pauh atas Kerusi Pas waktu itu, arwah Zahari Zabidi,, dari awal lagi Mahathir dah mempergunakan dia untuk menjahanamkan Pas... kalau lu tak cerita jangan nak mai temberang kat sini..

      Delete
    2. 1982 Anwar masuk UMNO. 1993 Anwar jadi TPM

      Delete
  4. Salute lu bro MM. Ayat yang anon 8:56 bagi tu ayat arwah khalid jafri.

    ReplyDelete
  5. aku salute Tan sri anwar,dia masuk pendalaman sarawak guna 4wd(pacuan 4 roda lah).kalo bn punya kutu2 semua guna heli,pasal mau tgk mana hutan masih ada,dia mau kasi potong balak..

    ReplyDelete
  6. Cerita semua pusing la bro

    ReplyDelete
  7. Sape dato omar????????Brape nuar beli dia.......aku dengar cerita dato tu banyak masaalah kewangan.......sila siasat peribadi omar ni......huhu

    ReplyDelete
  8. inilah PR...baru sedikit dapat nikmat dah berebut sakan nak jadi wakill,,hee hee

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari