boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, April 18, 2013

PRU13 - Husam Musa semakin mengganas di Putrajaya..

Tengku Adnan nak lari kemana ,,, hari penentuan 5 Mei semakin hampir... 
Kalau pimpinan tertinggi wanita umno sendiri dah mula memberontak, apakah Warga pengundi Putraya tak berani nak membuat perubahan... malulah dengan Dato Karmilia.. 


Mendapat sokongan dari Presiden Pas yang turut memberi ceramah pada penduduk Putraya...


Husam sendiri turun pada menemui para pengundi dan cuba menyelesai masaalah perumahan ,, 


 #TumbangBN #No2BN
Kerana terkejut dengan sokongan Husam Musa malam tadi.
Penguatkuasa Perbadanan Putrajaya sedang melakukan kerja-kerja menanggalkan Bendera PAS.
Kenapa hanya Bendera PAS SAHAJA..? Bendera Barisan Nasional tidak dicabut.
Jangan anggap Negara ini Milik Mutlak Barisan Nasional.

Jadi siapa yang ganas... Husam atau Tengku Adnan ...












7 comments:

  1. Celaka kpd sesiapa yg keluarkan arahan berat sebelah ini kalau cerita di atas benar!! Politik yg tidak matang langsung..tidak bertamadun..jauh sekali dari politik negara orang kafir seperti UK...orang asli Papua New Guinea pun tak berperangai mcm ni..!!

    ReplyDelete
  2. Ubah Putrajaya, Kekal kelateApril 18, 2013 at 3:17 PM

    Itu presint berapo tu Syeikh...cuba gi Presint 14...acu try buang bendera PAS kat situ...kalu nak kena sedas dua try lah...Takbirrr!

    ReplyDelete
  3. penguatkuasa bangang..ikut telunjuk sangat pasai apa...

    ReplyDelete
  4. Matlamat menghalalkan cara nak wak cam no

    ReplyDelete
  5. based pada gambor tu...rasanya kat flyover nak ke presint 17, ke arah bukit

    ReplyDelete
  6. ABCD . Asal Bukan Calun Dari UBN

    ReplyDelete
  7. biasalah tu bro...kalau bendera pas dicabut di putrajaya. sama la macam mana bendera bn/umno dicabut di marang. kubu kuat masing2...yang nak meroyan apasal, rileks la. jangan bermuka-muka bro...marang pun bukan hak mutlak pas.
    - kalau tak approve juga komen ni taktau la...

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari