boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Tuesday, April 30, 2013

PRU 13 - SPR penipu - Dakwat kekal boleh di padam....

Memang dah syak dah,, memang kerja jahat SPR...

Ramai kawan-kawan dari TLDM dah mengadu.... 


As-salam. Saya baru masuk Blog King of Goblok tengo kpasal dakwat tu. saya try basuh, boleh hilang dgn sabun. tak terfikir plak nk buat video. Hampeh!!!.








26 comments:

  1. Memang boleh hilang le basuh dgn sabun. Dakwat ni utk ape calit pada jari telunjuk kiri???. wayang je kot.

    ReplyDelete
  2. memang hancur demokrasi di Malaysia.. Jika SPR sendiri (yg diamanahkan) tidak beramanah..maka jalan apa yg harus di perbuat ?

    Ini kalilah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pkr mmg sial.. Dulu azmin ali lahanat tu yg sibok nak pkai dakwat kekal dlm tuntutan bersih 2.0 tu, pastu putar belit cerita jd lgu ni. Klu spr penipu, lama dah 5 negeri tu xdpt kat pakatan haram ni.. Puihhh sial la.

      Delete
    2. macai datang...

      Delete
  3. Menang dengan menipu...memipu, menmipu. Mana ada kredbiliti !!!!

    ReplyDelete
  4. Dgn sabun pun dah bersih apalagi cuci ngan alkohol atau minyak wangi. spray dn gosok jer...

    ReplyDelete
  5. SPR beli dakwat termurah di dunia..boleh masuk world guiness book of record..MALAYSIA BOLEH.
    Harap SPRM siasat ada tak kes pecah amanah dalam tender pembelian dakwat SPR ni...
    Rakyat Malaysia harus bangun menentang penipuan dan perbodohan keatas kita semua..Bungkus UBN
    INI KALI LAH.. Undilah termasuk undi sedara mara kita,,kempen 100% untuk Pakatan Rakyat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna inai lagi baguslah....

      Delete
  6. SPR keni tipu kot dengan kontraktor UMNO.Macan biasa, semua pembelian ini melalui 'direct nego'.

    ReplyDelete
  7. Jangan asyik mengamuk. Panggil press dan buat laporan polis. Kalau setakat memaki hamun takkan selesai masalah.
    Cina gunakan otak.Melayu gunakan emosi. Siapa bijak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x der faedah nyer buat report pon,bukan ko x tau,ke buat buat x tau.....

      Delete
  8. ni kali lah turun jalanraya lah! umno apco laknatullah memang bangsat...

    ReplyDelete
  9. Ada masyuk.....beli yang murah je...


    ReplyDelete
  10. dlm iklan tunjuk bkn main lagi hitam pekat likat.. ni mcm kaler lipstik jer... dakwat telah ditukar..

    ReplyDelete
  11. kalau betul sila buat laporan polis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa? repot polis ? Masjid aku dah berpuluh kali penyangak pecah tabung hasilnya polis tangkap gambor aja. Habok pun tarak. Kami pasang CCTV ada gambor penyangak pun repot polis hasilnya sama. Sekarang ahli jemaah ramai-ramai repot kepada Allah saja yang kami yakin berkesan Amin !!!!!!!

      Delete
  12. SPR tipuuu ramai kawan di tempat kerja cakap dakwat tu tak kekal seperti yang digempar gemburkan...

    ReplyDelete
  13. kat mana nak mengadu ni... ada tak no phone yang boleh dihubungi.. rasa macam something wrong la spr ni..

    ReplyDelete
  14. Report dgn agong esok

    ReplyDelete
  15. Sy dr mula memang tak percaya dgn spr.jgn jadi macai umno barisan nasional,ingat wahai spr allah sentiasa perhatikan tingkah laku kamu dan cari rezeki halal utk ahli keluarga kamu dan jangan bersubahat dgn amanah yg di berikan.mula saat ini jugak sy dan keluarga akan mengundi pakatan rakyat.

    ReplyDelete
  16. kamu ni sentiasa menafikan dari kebenaraan. benda yang saya komen dan ada kebenaraannya tidak dikeluarkan. udahxlah tu menaja fitnah. Takutlah kepada Allah SWT.

    ReplyDelete
  17. Tiada apa yg kekal d dunia ni
    Segala jenis dakwat atau cat pn akan tanggal kalau guna tiner atau cecair khas
    Melainkn tatu shj yg x bole tanggal

    ReplyDelete
  18. Fitnah fitnah. Ini semua agenda pakatan rakyat sebab tau nak kalah.
    Isu kecil ja kalau boleh cuci pun askar ni mana mau nak jadi undi hantu.

    Dakwat tu kekal sehari dah cukup tak boleh undi 2 kali.
    Ingat askar dan polis kita tak da kerja lain bak pi jadi undi hantu.

    Bodoh la tian chua dan izzah yg memang hampeh dan penuh muslihat.

    ReplyDelete
  19. yg macai ni aku x phm, nape tetap nak pertahankan umno... sian...minda blum terbukak...

    ReplyDelete
  20. Ya...dh trbukti dkwat x kekal....so, apa muslihat ini...ada sedara yg RELA mengundi 2x...sekali sbg ahli RELA, dan sekali lg pegi mengundi dikg..nama ada dlm senarai...so, mengundi je lah.....

    Moral of the story,,,,,spr kerjanya apa?,..mcm mana boleh undi 2x? ?..??? So, fikirkanlah...dan ingatlah kamu kpd Allah...kebenaran akan trbukti jua...janji Allah itu pasti...

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari