boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, October 17, 2011

Anak VVIP cabul teman pelajar wanita...Siapa yang jemput apek cikaro ni mai bertanding kat Perak..

Satu berita yang mengejut dan memalukan buat rakyat Perak jika perkara ini benar-benar menjadi kenyataan..


Apek Cikaro ni dengan rela hati berkata ia telah dijemput untuk bertanding di negeri Perak pada PRU13 nanti,,, Oii mangkok hayun mana yang jemput dia mari bertanding kat sini, baca di soi-lek-says-may-contest-in-perak,

Kalau dia mai bertanding kat kawasan majoriti Cina seperti Parlimen Ipoh Timur lawan dengan Lim Kit Siang aku tak kisah, sebab pengundi Cina ada maruah dan nilai harga diri, buat dia pi bertanding kat kawasan Melayu seperti di Parlimen Grik atau Lenggung, Parit,, yang majoriti orang Melayu, tabur kain batik, pelikat, beras 10 kilo, duit RM50 sorang,.. kemudian blogger Taipingmali jadi tukang kempen apek tu.....comform boleh menang...

Apalah masaalah UMNO Perak ni,, apasal baik hati sangat Zambry sehingga sanggup membuka pintu buat apek yang mempunya kisah sex tersohor tu... nak tunjuk baik kepada pengundi cina ka.... Oii orang Cina pun tak kelapaq dengan apek tu...
Kalau isu tuduhan sex yang tak betul atau tidak bukan main lagi hangpa kutuk, kena teman parti perjuangan boleh pulak terima... kwakh pthuiih...



4 comments:

  1. Apek ni tanding tempat Melayu? Aduh, tanding kat Jelapang dah le. Ooops Jelapang DUN pulak.

    Apek ni takkan berani tanding tempat ramai Cina. Seperti biasalah. MCA dan MIC takkan mengaku mereka perlu undi Melayu untuk menang. Orang Melayu pulak macam takdak akai pilih mereka.

    ReplyDelete
  2. alaa pak manjung.. rileks laa biaq pi laa dia nak bertanding kat mana pun. takkan tak yakin dengan kekuatan sendiri kot?

    itu masalah depa (umno) kita toksah laa dok baran tak tentu pasai :)

    lagipun saya yakin CSL takkan menang walau bertanding kat mana pun.

    ReplyDelete
  3. Chop Ma'ghobiahOctober 17, 2011 at 8:59 PM

    apek porno ni tak payah bertanding lagi laa.....jadi bentang felem porno full time je laa...lepastu pe la bertanding porno award..mesti bole menang...

    ReplyDelete
  4. yang pelik tu....betoi ke dia menang kerusi presiden mca

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari