boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Monday, October 3, 2011

Masih ada lagi Harapan buat bekas Tentera..

Salam Sejahtera...Nampaknya apa yang diusulkan pada Sidang Muktamar PAS 4 bulan yang lalu sudah menjadi kenyataan... Alhamdulillah...


Cuma apa yang amat-amat diharapkan ialah sokongan dari bekas-bekas Tentera dari ketiga-tiga cawangan Darat, Laut dan Udara, tak payahlah nak dok percaya janji-janji manis dari mulut-mulut pemimpin UMNO,, kalau mereka sesama dalam UMNO pun masih dok berebut harta rakya, mana dia nak ambik kisah masaalah Tentera.
Manakala Persatuan Bekas Perajurit dah tak boleh nak diharap, dari pada Presiden Bekas Perajurit Dato Mohamad Ghani sendiri pun ahli UMNO dan calon UMNO DUN Kelantan,, apa yang nak diharapkan,, lepas tembolok dia sahaja....

PAS bersama Pakatan rakyat dah berjanji akan menyelesaikan masaalah Bekas Tentera, jadi kita masih ada peluang maka sama-samalah beri peluang kepada Pakatan Rakyat pula untuk menyelesaikannya..

,,, ,


1 comment:

  1. udah le tu yob..sebenornya orangx yang membelit masa dalam tentera dulu je yang kutuk kerajaan sekarang ni...dulu masa dalam tentera asyik curi tulang je...dah habis tentera gila kuasa pulak,nak jadi presiden KERABAT le...KERA BAT?

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari