boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Thursday, October 13, 2011

Mahathir terus menentang tindakan Najib..

Apakah yang akan terjadi seterusnya dalam polemik politik UMNO dan Najib yang akan meneruskan survivalnya.....


Sebelum ini secara jelas Mahathir tanpa rasa malu-malu lagi turut nak menyibuk dah hal ehwal pentadbiran negara, sepatutnya bila beliau nak bersara,, duduk diam-diamlah, tengok Pak Lah,, bila dah bersara,, tak payah nak kalut-kalut menyibuk lebih sudu dari kuah..

Mahathir mula keluar kenyataan bila ura-ura PRU13 akan diadakan dengan seberapa cepat yang mungkin bakal akan menyebabkan BN akan kalah teruk, Mahathir mula risau, memang pandangan Mahathir lebih ke hadapan dalam hal ehwal politik negara, ini tak boleh nak dipertikaikan,,

Mahathir risau kalau BN kalah , harapan anaknya Mukhris untuk terus bersinar dalam politik akan pudar, cita-citanya tak akan kesampaian seperti mana Najib yang mewarisi dari bapanya Tun Razak..

Najib pula lagi risau, jika lewat mengadakan PRU13, nasib nya akan sama atau lebih teruk dari Pak Lah, mungkin beliau akan dipaksa bersara dari politik, seperti mana mereka melakukan kepada Pak Lah...

Apa yang dalam pemikiran Mahathir, biarlah Najib berambus dari UMNO, asalkan UMNO dan BN masih dapal mengekalkan majoriti kerusi Parlimen dan dapat memerintah,, manakala pada pemikiran Najib. kalau nak lingkup, bia lingkup semua sekali,, padan muka semua..

Berita hari ini nampaknya Mahathir masih lagi memberi amaran kepada Najib, seolah-olah Mahathir lebih tahu apa tindakan atau rancangan gerak kerja politik partiparti Pakatan Rakyat.... baca malaysiakini.

Alhamdulillah, nampaknya apa yang Almarhum Dato Fadhil Nor mantan Presiden PAS mahukan Mahathir melihat sendiri kejatuhan UMNO, Allah Subha Nahu Wataala dah kabulkan...2 comments:

  1. hahahaha...UMNO celaka akan jahanam..umno akan runtuh...umno akan binasa. insyaALLAH....

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah hancurr hancurr hansuur Pas hancur hancuur! hancuur Pas !

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari