boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Friday, August 14, 2009

Pergi Jahanam Lah UMNO.. H1N1..SPRM Mengganas lagi...

Salam sejahtera...

Kes kematian TBH masih tengan dok inkueris, anggota SPRM masih lagi mengganas, mengikut berita terkini seorang lagi pembantu EXCO Ronie Liu pula tercedera....

Pembantu exco cedera ketika temui SPRM
Ogos 14, 09 3:07pm
Pembantu Ronnie Liu, exco kerajaan tempatan Selangor, tercedera selepas bergelut dengan pegawai-pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Wong Chuan How, 50, tercedera di bahagian kaki selepas didakwa ditolak oleh pegawai suruhanjaya itu sewaktu mereka cuba menyiasat lelaki itu dalam kes salah guna wang peruntukan DUN.

Beliau, yang juga ahli Majlis Perbandaran Sepang, dituduh menerima banyak projek di blog t4tbh (truth for Teog Beng Hock).

Menurut Liu, kejadian itu berlaku di pusat khidmat DAP di Sungai Pelek sewaktu Wong mengadakan temujanji dengan pegawai-pegawai SPRM selepas dilaporkan "menyembunyikan diri" susulan dakwaan di blog tersebut.


[Laporan penuh menyusul]

Komen: Apakan jadi kepada negara Malaysia, apakah negara ini negara PDRM dan SPRM.... selagi hangpa ada kuasa buatlah sesuka hati hangpa, nak bunuh, nak seksa.... rakyat masih bersabar lagi... tapi sabar dari rakyat ada hadnya..........!!!


No comments:

Post a Comment

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari