boikot

boikot

Segarkan ingatan anda...

Segarkan ingatan anda...

Sunday, April 5, 2009

Langau dah pulang ke tahi...




Kalau dulu peribahasa melayu Sirih Pulang ke gagang, tapi hak kisah bergambar ni biarlah aku ubah Langau pulang ke tahi.... bagi aku itu yang paling tepat.. tak taulah kalau ada yang lebih baguih lagi.. Cuma lepas ni sama-samalah kita lihat biar mereka semua roboh bersama-sama, itulah harapan Allahyarham Dato Presiden Ustaz Fadhil Nor, ia mahu Che Det lihat kehancuran UMNO.. jadi masanya memang dah nak kesampaian dah.. tak lama dah.. sat aja lagi......
Apa pun aku dok tunggu juga apa reaksi bekas pengasas GERAK  Mat Ezam & 6 Box yang cukup benci dengan rasuah, bagaimana PM sekarang.. tak siasat ka sama ada ada rasuah atau tidak,  Dulu waktu nak join UMNO dulu kata pasai Che Det dah keluak UMNO, tu pasai Mat Ezam masuk, lani Che Det masuk balik, si Mat Ezam apa cerita... jangan dok kira nak lawan debat dengan boss lama aja.. khah ptuihhh.

1 comment:

  1. aku pun nak akkkhh ptuih jugak.

    ReplyDelete

Kazim belasah Manjongmari..

Iklan Manjungmari